Bel voor informatie of een gratis proefsessie: +31(6) 217 08 086

Referenties.

Onze klanten aan het woord

M. Kallevig, Norway

Selma’s natural way of being invites her clients to trust her. Her energy and positivity influences her clients in a positive way. I know that from when she coached me.

Huisarts

Door de coaching van EveryStep ben ik rustiger geworden. Ik ben weer tevreden met mijn werk en ik heb een nieuw perspectief voor de toekomst! Selma kan heel goed luisteren en aansluiten bij wat je zegt. Ze coacht met haar hart en je merkt dat ze het leuk vindt om te doen.

Beleidsmedewerker Gemeente

De coaching van EveryStep kan je echt helpen bij het zoeken naar wie je bent, wat je wilt en hoe je stappen kunt zetten om dat te bereiken! Door de coaching ben ik in staat om balans tussen werk- en thuissituatie te bewaken en kan ik veel beter grenzen stellen en bewaken. Ik heb nu veel meer overzicht over de werksituatie en ik weet wat ik zocht. Ik vond het heel leuk om op een andere manier naar mezelf te kijken en te zien waar mijn kracht ligt en hoe ik die kan inzetten!

Medewerker Rijksuniversiteit Groningen

Selma van EveryStep is rustig én heeft gevoel voor humor, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde bij haar. Ze stelt goede vragen en vraagt goed door. Als ze zich kritisch opstelt is dat altijd vrij van (be)oordelen en dat geeft een veilig gevoel. Door de coaching luister ik beter naar mezelf, neem ik mezelf serieus en doe iets met mijn behoeften. Ik kom voor mezelf op en heb echt dingen bereikt door de coaching, zoals het volgen van een training en uiteindelijk ook een nieuwe functie. Hier ben ik trots op en ik ben ook heel blij dat ik me krachtiger voel.

Lara Postma, Business Owner, USA

I was finding myself being so frustrated and unsatisfied with my life and how I was spending my time. I was stuck and I needed to make a change…but couldn’t see a different day to day for myself. I lacked a direction and focus. I was at the cusp of starting a new business and didn’t know where to begin. I had the motivation and the ideas but didn’t know how to get unstuck. This is where my coaching with Selma came in. Selma gave me great tips on how to listen to my inner voice and learn how to identify a new perspective to move forward. She asked thought-provoking questions that guided me to making changes in both my personal and professional life. Coaching with Selma was just what I needed to get into a new mind set for this new, exciting beginning in my 40’s!

 

Back to Top

Selma van Dijk

EveryStep is opgericht door eigenaar Selma van Dijk vanuit een passie voor mensen en vooruitgang. Selma van Dijk heeft meer dan twintig jaar gewerkt in de gezondheidszorg en bij de overheid in zowel adviseurs- als managementfuncties en is nu internationaal gecertificeerd coach.

Opleidingen

Co-Active Coaching | Coaches Training Institute | USA
Organizational & Relationship Systems Coaching |
Centre for Right Relationship | USA
International Relations | University Groningen | The Netherlands