Bel voor informatie of een gratis proefsessie: +31(6) 217 08 086

De organisatie.

Passion for People & Progress

Selma van Dijk | Certified Professional Co-active Coach

EveryStep is opgericht door eigenaar Selma van Dijk vanuit een passie voor mensen en vooruitgang. Selma van Dijk heeft meer dan twintig jaar gewerkt in de gezondheidszorg en bij de overheid in zowel adviseurs- als managementfuncties en is nu internationaal gecertificeerd coach. Haar manier van werken kenmerkt zich door rust, betrokkenheid, eerlijkheid, maar ook door enthousiasme, humor en plezier

Individuele coachtrajecten doet Selma zelf, maar voor teamcoaching en trainingen werkt ze samen met anderen. EveryStep is inmiddels uitgegroeid tot een netwerkorganisatie die samenwerkt met professionals in binnen- en buitenland. Bij teamopdrachten en trainingen wordt er altijd samengewerkt met de best passende partner voor de desbetreffende opdracht. Vanwege het grote netwerk in binnen- en buitenland en de nauwe samenwerkingsverbanden is EveryStep daardoor ook in staat om grotere opdrachten te vervullen.

We werken graag met mensen die willen groeien, onder meer binnen de overheid, de gezondheidszorg en het (internationale) bedrijfsleven. We zijn helemaal gegrepen door coaching en vinden het enorm stimulerend te zien hoe krachtig en getalenteerd mensen, teams en organisaties zijn (zonder dat ze het soms zelf beseffen) en hoeveel energie mensen en teams ontwikkelen tijdens een coachtraject! Neem contact op voor meer informatie of een gratis proefsessie en ervaar zelf hoe krachtig coaching is!

Opleidingen

Co-Active Coaching,
Coaches Training
Institute, USA

Organizational &
Relationship Systems
Coaching,Centre for
Right Relationship, USA

International Relations,
University Groningen,
The Netherlands

Certificaten/Credentials

Back to Top

Selma van Dijk

EveryStep is opgericht door eigenaar Selma van Dijk vanuit een passie voor mensen en vooruitgang. Selma van Dijk heeft meer dan twintig jaar gewerkt in de gezondheidszorg en bij de overheid in zowel adviseurs- als managementfuncties en is nu internationaal gecertificeerd coach.

Opleidingen

Co-Active Coaching | Coaches Training Institute | USA
Organizational & Relationship Systems Coaching |
Centre for Right Relationship | USA
International Relations | University Groningen | The Netherlands