Bel voor informatie of een gratis proefsessie: +31(6) 217 08 086

Werkwijze teamcoaching.

Plezier en productiviteit worden verhoogd

Team Diagnostic™ Assessment

Voor aanvang van de teamcoachgesprekken kunnen we starten met een diagnose van uw team, afdeling of maatschap. Uw teamprestaties worden op cruciale onderdelen gemeten, zoals onder andere, onderlinge communicatie, respect, leiderschap, strategie en pro-activiteit. Dit gebeurt op basis van gesprekken en het Team Diagnostic™ Assessment, en geeft een actueel beeld van het functioneren van uw team.

Unieke aanpak

Met deze basis gaan we op een actieve, transparante en positieve manier aan de slag. Het unieke van onze aanpak is dat we het team als geheel zien en niet gewerkt wordt met de op zichzelf staande individuen die samen een team vormen. Het team als geheel staat centraal en we zijn gericht op effectieve samenwerking. Er wordt gewerkt met wat er leeft en wat de kernwaarden van het team zijn. Conflicten kunnen aanwezig zijn in het team en zijn nuttig. Ze geven eigenlijk aan dat verandering nodig is.

Plezier en productiviteit worden verhoogd

Tijdens dit traject wordt het systeem onthult aan het team zelf. Er worden veranderingen ingezet, er ontstaat verbinding en er worden keuzes gemaakt die voor het team belangrijk zijn en bij het team passen, waardoor de teamspirit en de productiviteit worden verhoogd. Dit is meetbaar en wordt zichtbaar. Het is onze passie om plezier en productiviteit in uw team te verhogen. Dit werkt door binnen het team, maar ook daarbuiten!

 

Back to Top

Selma van Dijk

EveryStep is opgericht door eigenaar Selma van Dijk vanuit een passie voor mensen en vooruitgang. Selma van Dijk heeft meer dan twintig jaar gewerkt in de gezondheidszorg en bij de overheid in zowel adviseurs- als managementfuncties en is nu internationaal gecertificeerd coach.

Opleidingen

Co-Active Coaching | Coaches Training Institute | USA
Organizational & Relationship Systems Coaching |
Centre for Right Relationship | USA
International Relations | University Groningen | The Netherlands