Bel voor informatie of een gratis proefsessie: +31(6) 217 08 086

Werkwijze coaching.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Ervaar wat Co-Active Coaching voor je kan betekenen

Voor aanvang van onze samenwerking kun je starten met een gratis proefsessie. Het verplicht je tot niets, maar is een mooie kans om te ervaren wat Co-Active Coaching nou precies is en voor je kan betekenen. Duur: ong. 30 minuten

Introductiesessie

Na je besluit om door te gaan met coaching, spreken we een introductiesessie af. Hiermee leggen we de basis voor de coaching; wie ben je en wat is belangrijk voor jou, je doelen komen aan bod, hoe we samenwerken, onze wederzijdse verwachtingen en afspraken. We spreken daarna de eerstvolgende coach gesprekken af. Deze eerste coachsessie is al heel co-actief; je komt direct in beweging en samen maken we je doel helder. Je hebt je eerste stap gezet! Duur: ong. 90 minuten

Coaching

De volgende coachgesprekken vinden meestal 2 x per maand plaats en duren ong. 60 min. Samen zijn we steeds gefocust op wat het meest belangrijk is voor jou en we vinden de meest natuurlijke weg voor je om die veranderingen te realiseren die jij wilt. Daarnaast zul je ontdekken wat je unieke talenten zijn, waar je passie ligt en welke sterke kanten een bijdrage leveren aan je succes.

Evaluatiesessie

In de laatste sessie evalueren we wat je hebt bereikt en ronden we af. Duur: ong. 60 min
Every Step Coaching is in het noorden van Nederland gevestigd. De coaching kan plaatsvinden op kantoor aan de Hoge der Aa in Groningen of via telefonische coachsessies (werkt goed en is in het buitenland heel gebruikelijk). Incompany is natuurlijk ook mogelijk.
Every Step werkt volgens de gedragscode van de International Coach Federation (ICF).

Gratis proefsessie

Neem contact op voor meer informatie of voor een GRATIS proefsessie.

Met de Co-Active Coaching van Every Step kun je je doel helder krijgen en bereiken!

Neem contact op →

Back to Top

Selma van Dijk

EveryStep is opgericht door eigenaar Selma van Dijk vanuit een passie voor mensen en vooruitgang. Selma van Dijk heeft meer dan twintig jaar gewerkt in de gezondheidszorg en bij de overheid in zowel adviseurs- als managementfuncties en is nu internationaal gecertificeerd coach.

Opleidingen

Co-Active Coaching | Coaches Training Institute | USA
Organizational & Relationship Systems Coaching |
Centre for Right Relationship | USA
International Relations | University Groningen | The Netherlands