Bel voor informatie of een gratis proefsessie: +31(6) 217 08 086

Overheid.

Een krachtige overheid heeft impact!

De overheid staat voor enorme uitdagingen. Er moet meer worden gedaan met minder middelen. Voor Nederlandse gemeenten bijvoorbeeld betekent dit dat naast de verlaging van het gemeentefonds en diverse andere kortingen, ook een aantal complexe taken worden overgeheveld. Ook provincies en andere overheidsinstellingen staan voor soortgelijke uitdagingen. Dit vraagt om leiderschap, kracht, innovatie en dus om bestuurders, leidinggevenden en medewerkers die volop in hun kracht staan.

Succes zit in het individu

Het succes van de overheid begint bij de individuen. Als individuen weten wat hun levensdoel is, wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen ontstaat verbinding met henzelf en met anderen. Medewerkers zetten hun talenten in, blinken uit, hebben plezier, stralen dit uit, inspireren, worden creatief of zelfs innovatief. Dit is wat de overheid nodig heeft. Co-Active Coaching kan dit bewerkstelligen.

Groei, succes, voldoening & balans

Co-active Coaching van EveryStep voor:
– De ontwikkeling van persoonlijke groei en leiderschap
– Het behalen van professioneel succes
– Meer voldoening halen uit werk en leven
– Het vinden van balans

Teamcoaching en trainingen

Daarnaast biedt EveryStep teamcoaching en trainingen om de kracht van de overheid verder te versterken. Klik hier voor meer informatie over teamcoaching. De trainingen worden op maat gemaakt en lopen uiteen van coachingsvaardigheden bij het voeren van gesprekken tot het stimuleren van het creatief denken. Ook verzorgen wij teamdagen met een mix van teamontwikkeling en plezier.

Informatie of een GRATIS proefsessie →

Setting goals is the first
step in turning the invisible into the visible

Tonny Robbins

 

Back to Top

Selma van Dijk

EveryStep is opgericht door eigenaar Selma van Dijk vanuit een passie voor mensen en vooruitgang. Selma van Dijk heeft meer dan twintig jaar gewerkt in de gezondheidszorg en bij de overheid in zowel adviseurs- als managementfuncties en is nu internationaal gecertificeerd coach.

Opleidingen

Co-Active Coaching | Coaches Training Institute | USA
Organizational & Relationship Systems Coaching |
Centre for Right Relationship | USA
International Relations | University Groningen | The Netherlands