Bel voor informatie of een gratis proefsessie: +31(6) 217 08 086

Loopbaan.

Werk verrichten waar je voldoening uit haalt, voor succes en plezier in je leven!

Uit onderzoek is gebleken dat coaching een ‘return on investment’ oplevert van 500%. Wil je in je huidige baan bepaalde doelstellingen behalen? Wil je meer professioneel succes? Vraag je je af welke baan het beste bij je past? Ben je aan het re-integreren na bijv. werkloosheid of een burn-out? In al die gevallen kun je bij EveryStep terecht.

Voldoening

We staan tegenwoordig onder grote druk. We worden verschillende kanten tegelijk opgetrokken. En daarnaast worden we soms naar beneden gehaald door stemmen die zeggen ‘ je kunt het niet’, ‘je verdient het niet’ of ‘waarom proberen?’. Toch is het mogelijk om een leven te leiden en werk te vinden dat voldoening geeft.

Jouw talent

Wat laat jouw bloed sneller stromen, wat houdt je bezig, wat zijn je talenten, wat wil jij nou echt? Samen met EveryStep kun jij hier de antwoorden op vinden. Maar hier blijft het niet bij, een belangrijke voorwaarde voor succes is actie. Je gaat dus echt dingen doen om degene te worden die je bent en daar te komen waar je wilt zijn!

Informatie of een GRATIS proefsessie →

Be what you are! this is the first step toward
becoming better then you are.

Julius Charles Hare

 

Back to Top

Selma van Dijk

EveryStep is opgericht door eigenaar Selma van Dijk vanuit een passie voor mensen en vooruitgang. Selma van Dijk heeft meer dan twintig jaar gewerkt in de gezondheidszorg en bij de overheid in zowel adviseurs- als managementfuncties en is nu internationaal gecertificeerd coach.

Opleidingen

Co-Active Coaching | Coaches Training Institute | USA
Organizational & Relationship Systems Coaching |
Centre for Right Relationship | USA
International Relations | University Groningen | The Netherlands