Bel voor informatie of een gratis proefsessie: +31(6) 217 08 086

Gezondheidszorg.

Met passie!

Gekozen voor het vak met passie! Je bent erg goed in je klinische werk. Vroeger was dit het enige wat nodig was, maar tegenwoordig is het werken in de gezondheidszorg veel complexer en intenser geworden. Klinische expertise is niet langer genoeg voor succes en vooruitgang. Daarnaast is het de kunst om de juiste balans tussen werk en privé te vinden en te behouden.

Meer dan klinische competentie

Co-Active Coaching van EveryStep kan er samen met jou voor zorgen dat je verder gaat dan klinische competentie. Dat je beter kunt omgaan met de groeiende complexiteit en intensiteit van het werken in de gezondheidszorg. Dat je vooruit blijft gaan, dat je blijft groeien en de dingen doet die jij belangrijk vindt. En dat je een leven leidt dat in balans is en voldoening geeft.

Positief effect

Het is aangetoond dat coaching voor managers en clinici een positief effect heeft:
– op de werktevredenheid
– op de prestatie
– op het reduceren van stress

Het is mijn passie om clinici en managers te coachen zodat zij hun belangrijke werk met veel plezier kunnen blijven doen en effectiever zijn tijdens de uitvoering ervan.

Informatie of een GRATIS proefsessie →

Teamcoaching en trainingen

Wilt u een diagnose van uw team/maatschap en het plezier en de productiviteit van uw team of maatschap verhogen klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

Trainingen worden op maat gemaakt, een voorbeeld is coachingsvaardigheden voor gezondheidszorgpersoneel en medisch specialisten

The journey of a thousand miles
begins with one step

Lao Tzu

 

Back to Top

Selma van Dijk

EveryStep is opgericht door eigenaar Selma van Dijk vanuit een passie voor mensen en vooruitgang. Selma van Dijk heeft meer dan twintig jaar gewerkt in de gezondheidszorg en bij de overheid in zowel adviseurs- als managementfuncties en is nu internationaal gecertificeerd coach.

Opleidingen

Co-Active Coaching | Coaches Training Institute | USA
Organizational & Relationship Systems Coaching |
Centre for Right Relationship | USA
International Relations | University Groningen | The Netherlands