Bel voor informatie of een gratis proefsessie: +31(6) 217 08 086

Persoonlijke coaching

Om te ontdekken wat de reden is waarvoor je elke dag je bed uit wilt komen en om je unieke persoonlijke excellentie tot bloei te laten komen. Ook krijg je helder welke sterke kanten een bijdrage leveren aan je succes.
Lees meer →

Executive coaching

Om je eigen unieke leiderschapskwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Hierdoor ben je in staat authentieke keuzes te maken, je passie te beleven en een voorbeeld te zijn voor anderen.
Lees meer →

Teamcoaching

Teams produceren resultaten die individuen onmogelijk in hun eentje kunnen behalen. Teams zijn ‘levende organismen’ met een hart, bedoelingen, een grenzeloos potentieel en ze komen tot wasdom door te excelleren.
Lees meer →

Trainingen

De trainingen van EveryStep worden in overleg en op maat gemaakt. Vraag naar meer informatie.
Lees meer →

Onze diensten

Werk verrichten waar je voldoening uit haalt, voor succes en plezier in je leven!

Uit onderzoek is gebleken dat coaching een ‘return on investment’ oplevert van 500%. Wil je in je huidige baan bepaalde doelstellingen behalen? Wil je meer professioneel succes? Vraag je je af welke baan het beste bij je past? Ben je aan het reïntegreren na bijv. werkloosheid of een burn-out? In al die gevallen kun je bij EveryStep terecht.

We staan tegenwoordig onder grote druk. We worden verschillende kanten tegelijk op getrokken. En daarnaast worden we soms naar beneden gehaald door stemmen die zeggen ‘ je kunt het niet’, ‘je verdient het niet’ of ‘waarom proberen?’. Toch is het mogelijk om een leven te leiden en werk te vinden dat voldoening geeft.
Loopbaan →

Een krachtige overheid heeft impact!

De overheid staat voor enorme uitdagingen. Er moet meer gedaan worden met minder middelen. Voor Nederlandse gemeenten bijvoorbeeld betekent dit dat naast de verlaging van het gemeentefonds en diverse andere kortingen, ook een aantal complexe taken worden overgeheveld. Ook provincies en andere overheidsinstellingen staan voor soortgelijke uitdagingen. Dit vraagt om leiderschap, kracht, innovatie en dus om bestuurders, leidinggevenden en medewerkers die volop in hun kracht staan.

Als individuen weten wat hun levensdoel is, wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen ontstaat verbinding met henzelf en met anderen. Individuen zetten hun talenten in, blinken uit, hebben plezier, stralen dit uit, inspireren en worden creatief. Het succes van de overheid begint bij de individuen. Als individuen hun talenten inzetten, blinken ze uit en worden ze innovatief. Dit is wat de overheid nodig heeft. Co-active Coaching kan dit bewerkstelligen.

Overheid →

Met passie!

Gekozen voor het vak met passie! Je bent erg goed in je klinische werk. Vroeger was dit het enige wat nodig was, maar tegenwoordig is het werken in de gezondheidszorg veel complexer en intenser geworden. Klinische expertise is niet langer genoeg voor succes en vooruitgang. Daarnaast is het de kunst om de juiste balans tussen werk en privé te vinden en te behouden.

Wilt u een diagnose van uw team/maatschap en het plezier en de productiviteit van uw team of maatschap verhogen neem dan contact met ons op voor meer informatie. Trainingen worde op maat gemaakt, een voorbeeld is coachingsvaardigheden voor gezondheidszorgpersoneel en medisch specialisten

Gezondheidszorg →

International works

Working (temporarily) in a different country brings out difficulties but also amazing opportunities for you, and your partner!

It brings an amazing opportunity for your growth as a leader. It is to find out what is it that you uniquely bring to your environment. Knowing what is deeply meaningful to you, gives your life direction. Co-Active coaching is a very powerful tool for you to find out your values and your purpose in life and to keep you focused on it.

Expat →

Back to Top

Selma van Dijk

EveryStep is opgericht door eigenaar Selma van Dijk vanuit een passie voor mensen en vooruitgang. Selma van Dijk heeft meer dan twintig jaar gewerkt in de gezondheidszorg en bij de overheid in zowel adviseurs- als managementfuncties en is nu internationaal gecertificeerd coach.

Opleidingen

Co-Active Coaching | Coaches Training Institute | USA
Organizational & Relationship Systems Coaching |
Centre for Right Relationship | USA
International Relations | University Groningen | The Netherlands